Könyvelők és Vállalkozók együttműködése korlátok nélkül, felhő alapon!

Könyvelés a felhőben

Lyukkártyáktól a szuperszámítógépekig - Az IBM története

2018. december 31. - Könyvelés a felhőben

Sorozatunkban végigvesszük a világ legnagyobb technológiai cégeit, hogy bemutathassuk történetüket. Bár a korábban bemutatott cégekkel ellentétben az IBM régi motoros ezen a területen, ma is ott szerepel a legnagyobbak listáján.

Tovább

Mi kell ahhoz, hogy a világ leggazdagabb emberévé válhass? – Az Amazon kezdeti évei

Ha már az elmúlt hetekben sorra vettük a világ legértékesebb márkáit, nem mehetünk el szó nélkül az Amazon mellett sem. Utazzunk vissza 1994-be, és nézzük, miként alakultak az Amazon kezdeti évei!

Tovább

Könyvelés a felhőn keresztül

A könyvelői tevékenység minden vállalkozás sarkalatos pontja, jó könyvelőt találni pedig messze nem egyszerű dolog. A szakmai tudáson és lelkiismeretes munkavégzésen kívül fontos a közelség, hiszen a jól működő vállalkozó - könyvelő viszonyhoz rendszeres interakcióra van…

Tovább

Hasznos Google Chrome bővítmények

A Google Chrome a legnépszerűbb böngésző típus, a Statista adatai szerint az elmúlt években folyamatosan nőtt a Chrome-ot használók aránya, idén pedig már a böngészők globális piacának több, mint kétharmadát tette ki. Nem is meglepő, tekintve, hogy a Google rendszeres újításokkal és kényelmi…

Tovább

Mi lehet az oka az IT területen egyre inkább elharapódzó munkaerőhiánynak?

Évek óta hallunk a hazai munkaerőpiacot érintő munkaerőhiányról, mely az IT szektor esetében különösen jelentős A Portfolio (forrás) már egy évvel ezelőtt is több tízezres hiányt emlegetett informatikai területen, a helyzet pedig azóta sem javult. De nézzük, mik lehetnek ennek az okai!

Tovább

Ki volt Bill Gates, mielőtt a világ egyik leggazdagabb embere lett?

Ha van ember a Földön, akit senkinek nem kell bemutatnunk, az minden bizonnyal Bill Gates. De mi lehet a siker hátterében?

Tovább
süti beállítások módosítása