Könyvelők és Vállalkozók együttműködése korlátok nélkül, felhő alapon!

Könyvelés a felhőben

Könyvelés a felhőn keresztül

2018. december 13. - Könyvelés a felhőben

A könyvelői tevékenység minden vállalkozás sarkalatos pontja, jó könyvelőt találni pedig messze nem egyszerű dolog. A szakmai tudáson és lelkiismeretes munkavégzésen kívül fontos a közelség, hiszen a jól működő vállalkozó - könyvelő viszonyhoz rendszeres interakcióra van szükség. Ezen a ponton lép be az egyenletbe a felhő használata, melynek segítségével kiiktathatjuk a fizikai közelséget, mint faktort a könyvelő keresésből!

Miben lesz segítségetekre, ha az ACloud rendszerét használjátok?

bdrmcommunication_iscom-digital.jpg

Közvetlen kapcsolat bármikor, bárhonnan

A felhő használatával bármely percben rá tudtok nézni vállalkozásotok pénzügyeire, hiszen csupán be kell lépnetek felhasználói fiókotokba. Néhány kattintással elküldhetitek legfrissebb számláitokat könyvelőtöknek akár az éjszaka közepén, egy hétvégi kirándulás alkalmával, vagy külföldről is.

Az sem jelenthet akadályt, ha épp nincs nálatok mobiltelefon vagy laptop, hiszen az ACloud platform-, és eszközfüggetlen. Használhatjátok barátaitok készülékéről vagy épp a hotel bárjából is, pusztán a felhasználónevetekre és jelszavatokra lesz szükségetek. Az egyetlen nélkülözhetetlen elem az internetkapcsolat, de ha azzal rendelkeztek, akár egy tengerentúli barlangból is figyelemmel kísérhetitek pénzügyeiteket! ;)

accounting-analytics-balance-209224.jpg

Egyszerű és rugalmas kapcsolattartás

Nem kell könyvelőtökkel időpontot egyeztetnetek és személyes találkozókkal időt pazarolnotok, az ACloud felületén közvetlenül megbeszélhetitek a vállalkozást érintő fontos ügyeket üzenetben, és egy időben láthatjátok a szükséges dokumentumokat. Az információk ráadásul visszakereshetőek is, így nem kell ugyanazokat a köröket járnotok egy bonyolultabb ügy kapcsán.

Biztonságos adatmegosztás

A heti rendszerességgel olvasható adatvédelmi és adatszivárgási botrányok miatt sajnos jogos az emberek aggodalma, hogy a vállalkozásukat érintő érzékeny és bizalmas adataik esetleg illetéktelenek kezébe kerülnek. Az ACloud ezért különösen ügyel a biztonságra, melyet a többszörös titkosítás, valamint a vállalkozó és könyvelő közti kölcsönös elfogadás biztosít.

Tartsatok lépést a digitalizációs trendekkel!

Ma már szinte elvárás a vállalkozásokkal szemben, hogy adminisztrációs tevékenységüket mind inkább digitális formában végezzék. Ennek nem elhanyagolható eleme a környezetvédelmi szempontok szem előtt tartása, valamint az átlátható és visszakereshető adatkezelés.

account-black-and-white-business-209137.jpg

Az ACloud menedzsmentfelületét könnyedén személyre szabhatjátok, hogy kezelése minél kényelmesebb és egyszerűbb lehessen. Segítségével pillanatok alatt megoszthatjátok vállalkozásotokhoz kapcsolódó adataitokat könyvelőtökkel, valamint valós időben nyomon követhetitek a számlakezeléshez kapcsolódó dokumentumaitokat, feljegyezhetitek teendőiteket, kimutatások segítségével pedig monitorozhatjátok is vállalkozásotok eredményességét.

Fedezzétek fel a jövő könyvelési rendszerét, és tudjátok biztonságban vállalkozásotok pénzügyeit! Mindezt rugalmasan, szabadon, hatékonyan - időt, pénzt és energiát megspórolva!

Részletes információkért forduljatok hozzánk bátran, vagy nézzetek körül oldalunkon: http://acloud.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://acloud.blog.hu/api/trackback/id/tr5514469988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása