Könyvelők és Vállalkozók együttműködése korlátok nélkül, felhő alapon!

Könyvelés a felhőben

Hogyan működik egy gazdasági társaság átalakulása?

2019. január 30. - Könyvelés a felhőben

A cégalapítás egyik sarkalatos kérdése a vállalkozási forma kiválasztása. Akármilyen előretekintően és alapos utánajárással döntesz is, a későbbiekben lehetnek olyan változások, melyek a társasági forma megváltoztatására ösztönöznek. Szerencsére erre is van lehetőséged, meg is mutatjuk, hogyan!

Tovább

Vezetői készségek a vállalkozás sikere mögött

A sikeres vállalkozás rengeteg tényezőn múlik - egy része rajtad kívül áll, egy része viszont Te magad vagy. Vannak ugyanis olyan készségek, melyek a legnehezebb piaci körülmények között is képessé tesznek arra, hogy utat találj vállalkozásodnak és sikerre vidd. Nézzük, melyek ezek!

Tovább

Eszközbeszerzés okosan - Mire kell figyelni?

Újonnan induló vállalkozás esetében általánosan felmerülő probléma az eszközbeszerzés. Rengeteg kérdést kell ilyenkor tisztázni, komoly tervezés és kalkuláció szükséges hozzá. Nézzük most az eszközbeszerzés alapjait!

Tovább

A célegyenesben - a cégalapítás lépései

Korábbi cikkeinkben végigvettük azon lépéseket, melyekkel meg kell lenned, mire eljutsz a cégalapítás konkrét lépéséig - most innen folytatjuk! Hogyan is zajlik egy cég alapítása?

Tovább

A cégalapítás nulladik lépése - amik nélkül bele se vágj!

Az elmúlt hetekben sorra vettük azokat a lépéseket, amiket még jóval azelőtt végre kell hajtanunk, hogy konkrétan belefognánk a vállalkozás alapításába. Nem beszéltünk azonban a "nulladik pontról", vagyis azon evidensnek tűnő, ám lényeges elemekről, melyek nélkül nem is tudunk továbbhaladni!

Tovább

Megéri KATA-t választani? A kisadózás előnyei és hátrányai

A pár évvel ezelőtt bevezetett adózási forma rendkívüli népszerűségnek örvend, már több, mint háromszázezren választották ezt a lehetőséget. Idén ráadásul az adómentesség határa 12 millió forintra emelkedik, ezáltal még nagyobb arányú növekedés várható a KATA-s vállalkozók számát illetően. Tudjuk…

Tovább

A KKV-k nélkülözhetetlen fegyvere - Projektmenedzsment szoftverek az átlátható csapatmunkáért

Már akár egy 3-4 fős kisvállalkozásnál is felmerül a probléma, hogy egyes információk elvesznek, mások megkésnek,  vagy mire célba érnek, némileg torzulnak. Kezeld könnyen, átláthatóan a feladatokat projektmenedzsment szoftverek segítségével!

Tovább

 Miben lehet segítségedre a piackutatás?

A piackutatás az egyik legfontosabb lépés egy újonnan induló vállalkozás előkészítésében. Lényegében ennek eredményeképp bizonyosodhatsz meg róla, hogy mire számíthatsz vállalkozásod jövőjét illetően, sőt, hogy egyáltalán érdemes-e belevágnod.

Tovább
süti beállítások módosítása