Könyvelők és Vállalkozók együttműködése korlátok nélkül, felhő alapon!

Könyvelés a felhőben

Világhíres magyar startupok - LogMeIn

2018. augusztus 23. - Könyvelés a felhőben

kep_9.jpg

A legismertebb magyar startup sikersztorival kezdjük a sort, akinek nevével már biztosan mind találkoztunk.

A LogMeIn ma már Amerikai központtal rendelkezik, de a fejlesztés továbbra is Magyarországról történik, ezzel egyrészt biztosítva van a fejlődéshez szükséges környezet (a Szilícium-völgyi mentalitás és tőke), ugyanakkor még mindig ott egy szelet, amire büszkén kapjuk fel a fejünket, hiszen egy kicsit a miénk.

A LogMeIn egyébként egy olyan megoldásával tarolta le a piacot, amivel egy távoli eszközről, akár mobilról is elérhetik a felhasználók a gépüket. Kezdetben ez egy szűk rétegnek szóló szolgáltatás volt, mára azonban a felhőszolgáltatás térnyerésével a mindennapossá vált, legalábbis bizonyos értelemben. A több eszköz hálózatba kapcsolása pedig a mostanra szintén elterjedtté vált IoT technológiának az alapvetése.

Anka Márton volt az a fejlesztő, aki egy olyan internetes játékon dolgozott, amibe bárki bekapcsolódhatott online, a cég bevételeit pedig a játék közben megjelenő reklámok adták. Ez volt az Uproar, amit Michael Simon alapított. Innen jött a kapcsolat, amiből megszületett a LogMeIn előde, az RemotelyAnywhere. Volt még egy névváltoztatás, a 3am Labs, 2006-ban kapta meg a cég a ma is használt LogMeIn nevet.

A szolgáltatás kissé megelőzte a korát, de a szakmai közönség értékelte, a befektetők pedig lehetőséget láttak benne, ezért ahogy az már lenni szokott, ingyenesen a korlátozott csomagot érhették el a felhasználók, ezzel próbálták őket lépre csalni a komplexebb, már fizetősök irányába.

Ami ma kihívást jelent a cég számára, a feltörekvő tech cégekkel felvenni a versenyt, ezért a folyamatos innovációt képviselik. Illetve mivel a világ minden pontján vannak alkalmazottak, közel háromezren, akiknél a hatékony összehangolás kulcskérdés, ugyanakkor a fő profiljuk, a távolból elérhető technológia pont ezt az irányt támogatja.

Mi pedig büszkén állunk be mögéjük a sorba, hiszen ugyanezeket az elveket szeretnénk megvalósítani vállalkozók és könyvelőik közt: a hatékony kommunikációt térbeli és időbeli korlátok nélkül.

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan valósíthatod meg Te is ezeket, keress minket!

http://acloud.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://acloud.blog.hu/api/trackback/id/tr8414197897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása