Könyvelők és Vállalkozók együttműködése korlátok nélkül, felhő alapon!

Könyvelés a felhőben

Ki tud többet a Huaweiről?

2018. július 09. - Könyvelés a felhőben

huawei.jpg

A Huawei Kína egyik büszkesége, melyet a legtöbben egyre innovatívabb mobiltelefonjairól ismerünk. Ahogy azonban lenni szokott egy technológiai vállalatnál, kacsingatnak további irányokba is.

Több mint 170 országban vannak jelen, termékeiket és szolgáltatásaikat a világ népességének harmada használja, innovációs központot is működtetnek több országban és kontinensen.

Alapítója, Zsen Cseng-fej egykor katonatiszt volt, 1987-ben alapított cége kezdetben a telefon alközpontkapcsolókat értékesítette egy hongkongi cég számára. Három évvel később azonban már önálló kutatásokat folytattak, melyek 1992-ben meg is hozták a várt áttörést a telekommunikációs piacon Kína legnagyobb kapacitású digitális telefonkapcsolójával.

1997-től már megkezdték a vezetékes hálózati eszközök szállítását Hongkongba, innen pedig már csak egy lépés volt a vezeték nélküli technológia, amiről ma a legtöbben ismerjük őket.

Az európai belépő is hatásosra sikeredett, a holland Telfort mobilszolgáltató számára biztosítottak egy harmadik generációs hálózatot 2004-től. A következő évben pedig átbillent a mérlegük: a külföldi megrendelések ugyanis meghaladták a belföldiek forgalmát.

Érdekesség még, hogy hazánkban a Huawei a második legnagyobb kínai befektető, ugyanis az összes nagy távközlési szolgáltató az ügyfele. Létre is hoztak nálunk egy európai ellátó- és logisztikai központot, tehát Magyarország kiemelt fontosságú a cég életében.

A tehetséges fiatalok támogatását is zászlajára tűzte: „A Holnap Innovatív Vezetői” ösztöndíj program a Corvinus és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel karöltve jöhetett létre, mely egy gyakorlatorientált tehetséggondozás a technológia iránt érdeklődő fiatalok számára.

Miért érdemes még figyelnünk a Huaweire? Mert 2016-ban a Best Brands, a márkákat a fogyasztók véleménye alapján rangsoroló díjazás szerint az elektronikai márka kategóriában első helyezést ért el. Igen, még az Apple-t is megelőzte.

A mesterséges intelligenciát az okostelefonok piacán vetik be nagy sikerrel, ennek eredménye lett a 2017-ben bemutatott Mate 10 és Mate 10 Pro készülék, melyek elsősorban AI-vezérelt hely- és tárgyfelismerésükkel tették híressé a szériát.

http://acloud.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://acloud.blog.hu/api/trackback/id/tr8814102771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása