Könyvelők és Vállalkozók együttműködése korlátok nélkül, felhő alapon!

Könyvelés a felhőben

Mobilappot mindenkinek!

2018. július 02. - Könyvelés a felhőben

pexels-photo-1043506.jpeg

A mobilos applikáció az új weboldal, hiszen ami néhány éve még előnyt jelentett: egy reszponzív honlap, mára már a minimum alapfeltétel az online jelenlétben.

Évről-évre nő az aránya a mobilról böngészőknek, ehhez a tendenciához igazodik az applikációk vitathatatlan térnyerése.

Az egész folyamat 2008 júliusában indult, amikor megnyitotta kapuit az App Store, mostanra viszont már kimagaslónak kell lennie annak az applikációnak, amit letöltenek és rendszeresen használnak, hiszen dömping van.

Növekszik a piac, méghozzá rohamosan, azonban mivel kompetitív is, nehéz betörnie egy vállalkozásnak. Tehát meg kell küzdenie mind a letöltésért, mind a rendszeres használatért. Ezért különösen fontossá vált az olyan applikációk jelenléte, melyek valós problémára nyújtanak kimerítő megoldást.

Mivel az applikációk fejlesztése a nagyobb költségvetésű beruházások közé tartozik a vállalkozások életében, különösen fontos, hogy mielőtt belevágnának a fejlesztésbe, tegyük fel a kérdést: meg kell-e egyáltalán építeni?

Ingyenesen letölthető, egy adott cég szolgáltatásait kiegészítő appokból ugyanis rengeteg van, az internetkapcsolatnak köszönhetően állandó információáramlást tesznek lehetővé. Az értesítésekkel ráadásul folyamatos ügyfélkapcsolatot tart fent, ez pedig egy újabb lépés az automatizáció felé.

Nem meglepő módon a piacot körülbelül kétszáz alkalmazás uralja (tengerentúli adat, de nálunk is részben megállja a helyét). Ezek például a Facebook, a Youtube, a Messenger és a Google Search, hogy csak néhányat említsünk.

Ami az előnye az appoknak, az a hátránya is lehet, kellő figyelemmel azonban elejét vehetjük a biztonsági problémáknak.

Talán mondani sem kell, de megbízható forrásból töltsünk csak le alkalmazást. A Google Play vagy App Store nagy figyelmet fordítanak a folyamatos szűrésre, amit nem találnak kellően megbízhatónak, azt letiltják.

Figyeljünk a visszajelzésekre, és olyat töltsünk csak le, amit valóban használni is fogunk. A hozzáféréseket ne automatikusan adjuk, ha kéri az alkalmazás, hiszen nem feltétlenül szüksége4s a helyzetünket tudnia.

A rendszeresen kiadott új verziók, frissítések az esetleges hibák javítása mellett a biztonsági rések kiküszöbölésére is hivatottak.

A mobilapplikációk használata azonban a mindennapjainkat, a gyakran látogatott oldalainkat, használt szolgáltatásainkat hozza közelebb, ezért érdemes élni az általuk nyújtott előnyökkel.

Ilyen például az Acloud mobilapplikációja is, mely a könyvelőknek és vállalkozóknak nyújt rugalmasan kezelhető felületet a közös munkához. Ismerje meg Ön is!

http://acloud.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://acloud.blog.hu/api/trackback/id/tr4914087771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása