Könyvelők és Vállalkozók együttműködése korlátok nélkül, felhő alapon!

Vállalkozási formák Magyarországon

Hogyan kezdjetek neki saját vállalkozásotoknak?

2018. november 29. - Könyvelés a felhőben

A saját vállalkozás indítása sokak számára kecsegtető: függetlenség, rugalmas munkaidő, és ami a legfőbb, nincs főnök! ;) A vállalkozás beindítása azonban számos alapvető kérdést vet fel, melyeket laikusként nehezen lehet megválaszolni - az egyik ilyen a vállalkozói forma meghatározása.Tartsatok…

Tovább

A kezdetek: Apple

  A fejlett világban nincs ember, aki ne tudná mit jelent az iPhone vagy éppen a Mac. Nem is hiába, az Apple a világ egyik legnagyobb Tech óriása, márkaértéke meghaladja a 300 milliárd dollárt. (forrás: https://piacesprofit.hu/gazdasag/ezek-most-a-legertekesebb-markak/)

Tovább

Hogyan védd meg online adataid?

Az elmúlt években egyre gyakrabban olvashatunk hacker támadásokról és adatokkal való visszaélésről, így az adataitok iránt érzett aggodalmatok sajnos jogos lehet. Vannak azonban egyszerű módszerek, melyekkel csökkenthetitek a rizikót. Mutatjuk, mik ezek!

Tovább

Vissza a kezdetekhez: Facebook

Múlt héten a Google első éveit mutattuk be nektek (link), most a Facebook gyökereihez nyúlunk vissza. Tartsatok velünk!

Tovább

5+1 film, amit minden könyvelőnek látnia kell

  Vannak olyan napok, amikor az irodából hazaérve egyetlen dologra vágyunk: lerogyni a kanapéra, és elmerülni egy jó filmben. Összegyűjtöttünk hát 5+1 filmet, mely nem csak szórakoztató, de szakmai szemmel egészen új megvilágításba kerül.

Tovább

Google a kezdetekben - honnan indult a világ egyik legismertebb cége?

  Mára a Google kifejezés világszerte ismertté vált, sőt, a köznyelvben igésítve és szállóigeként is használják - kinek ne mondták volna még, hogy "guglizz rá" vagy éppen "a Google a barátod!". Azonban mint minden nagy cégnek, a Google-nak is indulnia kellett valahonnan. Lássuk, honnan!

Tovább

Legendás könyvelők

  Sokan vélik úgy, hogy a könyvelői munka szürke és monoton – nem is gondolnák, hogy mekkora hatalommal rendelkeznek a háttérben megbúvó "szürke eminenciások"! Nézzünk tehát 5 legendás könyvelőt a történelemből!

Tovább

Mi is az a kriptovaluta, és miért jó nekünk?

Még ha pontosan nem is tudjátok, mit takar a kriptovaluta, egészen biztos, hogy a kifejezéssel találkoztatok már valahol. Tegyük hát tisztába a dolgot!

Tovább

Jótékonykodás online - Hogyan kezdjünk neki?

Jót cselekedni anélkül, hogy egyáltalán fel kellene állnunk a kényelmes fotelből? De még mennyire! Az online kommunikáció egyre több utat nyit meg az adakozni kívánók előtt. Mutatunk néhány szuper megoldást!

Tovább